Advertisement

AbiWord   2.8.6

Gratis download van AbiWord

AbiWord Gratis Downloaden
Gratis downloaden met idownloadsoft Downloader
Bestandsgrootte: 8140 KB
Licentie: Open Source
Talen: Meerdere talen
Advertisement

AbiWord is gratis open source tekstverwerker vergelijkbaar met Microsoft ® Word. Het heeft een snelle leercurve en is uitermate geschikt voor grote verscheidenheid van tekstverwerking taken die zij waardig alternatief voor dure, grote namen producten maakt.

 

AbiWorld heeft alles wat u mag verwachten van een tekstverwerker. Bijvoorbeeld, het vermogen om knippen en plakken, te markeren, en een schare van gemeenschappelijke opmaak tools. U kunt ook installeren vreemde taal woordenboeken tijdens de installatie om uw spelling te controleren in vele talen. Het werkt perfect met alle standaard documenttypen, zoals Microsoft Word, WordPerfect, OpenOffice-, RTF-indeling documenten, HTML-webpagina's en nog veel meer. U kunt diverse plug-ins ook downloaden van de website van de uitgever voor het importeren en exporteren van een breed scala van andere formaten.

 

AbiWord is zeer licht tekstverwerker die kan werken op langzamere machines die niet beschikken over een fatsoenlijke tekstverwerker geïnstalleerd. De recente versie van AbiWord introduceert eindelijk een annotatie-functie en de AbiCollab webservice voor het delen van documenten.

 

AbiWord is een perfecte functionele tekstverwerkingsprogramma voor iedereen met lage systeembronnen.

AbiWord screenshot

Grote schermafbeelding weergeven

 

Deze download wordt versneld door de idownloadsoft downloader waardoor het proces veel sneller. Door gebruik te maken van een wereldwijde CDN als het openen van meerdere kanalen te downloaden, de idownloadsoft downloader is in staat om de download te verkorten en het aantal foutieve aansluitingen te verminderen, het optimaliseren van het download proces voor u.

Aanvankelijk was de idownloadsoft downloader zal worden gedownload, en via dit zul je in staat zijn om de belangrijkste programma te downloaden. Ter verdere ondersteuning van dit, kan tonen we je appetijtelijke aanbiedingen tijdens het downloaden.

Vergelijkbare Gratis Downloads: